Wist u dat;
Bouchon d'en Face | Maastricht: Bouchon d'en Face | Maastricht - Een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan. 'Authentiek stukje Lyon in Maastricht'
- Dinsdag 22 oktober onze chef's switch is; Björn Dijkstra van Le Bon Vivant komt dan met ons voor u koken?
- Donderdag 21 november wij de nieuwe Beaujolais Primeur presenteren met een bijpassend 3-gangen menu, dit alles voorzien van Franse livemuziek?
- Wij alle zaterdagen in December geopend zijn voor lunch?
- 1e kerstdag geopend zijn voor diner, 2e kerstdag voor zowel diner- als lunch geopend zijn en dat de chefs hiervoor een heerlijk 4-gangen diner gaan bereiden?
- Wij op 28-29-30 December extra geopend zijn voor lunch?
- En op oudejaarsavond ook weer voor u klaarstaan met een lekker 4-gangen menu?
- 1 januari ook wij genieten van een welverdiende rustdag na deze feestelijke periode?
Team Bouchon
Bouchon d'en Face | Maastricht: Bouchon d'en Face | Maastricht - Een kruising tussen een bistro, een taverne en gastronomie, waar geestigheid en durf voorop staan. 'Authentiek stukje Lyon in Maastricht'