Onze Menu Gourmand in een zomers jasje
Het team van Bouchon d'en Face staat te springen om je te laten proeven van de zon op je bord. Laat die zomerse smaken dansen in je mond en maak mooie herinneringen met je vrienden en familie. De zomermaanden bieden je nog meer uren in een dag om culinair te genieten. :-)
We stellen je graag onze zomerse Menu Gourmand voor:
Dungesneden Coquille St Jacques
lichte ceviche met truffelolie, forelkuit, zoetzure ansjovis, red meat radish, oestercreme en gefrituurde kappertjes
of
Kalfstartaar met uitgebakken spek
roomkaas, avocado en foie gras
***
Gegrilde harderfilet
groene asperge, fondant van paarse winterpeen, tomatentartaar, krieltjes en sauce vierge
of
Magret de Canard
kers-rodewijnsaus, geglaceerde bospeentjes, kersen, linzen en kikkererwten
***
Brie de meaux
Pistachecrumble, gekarameliseerde vijg en walnootijs
of
Nutella cheesecake
ruby chocolademousse en frambozenijs
Kaasplankje in plaats van een van bovenstaande desserts +3,50
à 37 euro