La Bru’sserie by Wout Bru & de Bouchon slaan de handen in elkaar tijdens Preuvenemint 2019
Wout Bru, de gekende Belgische sterrenchef, en het enthousiast team van le Bouchon d’en Face bundelen hun culinaire troeven tijdens de 38ste editie van het Preuvenemint. Ze staan tijdens het laatste weekend van augustus samen op het Vrijthof in Maastricht.
Wout Bru voorstellen is allang niet meer nodig. In Eygalières in de Alpilles bouwde Wout zijn restaurant uit tot topzaken, beloond met eerst 1 ster en later een tweede. Verder werkte hij mee aan meerdere kookprogramma’s op Vitaya en VTM. Vandaag kom je - in het hart van het kleinste stadje ter wereld - Wout tegen in zijn Bru’sserie. Een chique en trendy omgeving in Durbuy, op een boogscheut van Sanglier der Ardennes. Hier neem je plaats aan een lange eettafel terwijl de sterrenchef letterlijk jouw gerechtje voor jouw neus klaar maakt.
Culinaire verwennerij
Wout Bru was de vroegere leermeester van Gyan Vliegen – één van de oprichters van de Bouchon - en is dus geen onbekende voor het team. “Ik heb al zoveel goeds over het Preuvenemint gehoord en heb er ongelofelijk veel zin in. Samen met het team van le Bouchon d’en Face laten we onze bezoekers proeven van zorgvuldig samengestelde gerechtjes. We bieden een smakelijke mix aan met Provençaalse, Zuid-Amerikaanse en Aziatische toetsen. Ik nodig ook zeker alle Belgische bezoekers uit om een bezoekje te brengen aan onze stand. We gaan iedereen culinair verwennen” vult Wout aan.
Voorsmaakje Preuvenemint 2019
Nobashi tomaat curry mayo, Entrecote chimi, Vega burrata, Bavette, Croquette Crevette, Oesters, … We laten je graag al even watertanden van de smaaksensaties van La Bru’sserie by Wout Bru & le Bouchon d’en Face tijdens het Preuvenemint in Maastricht :-)