$show=/p/aanbod.html

$show=/p/aanbod.html

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

$type=ticker$cls=4$c=9$show=home

$show=home

Menu à la carte


Les entrées

Salade chèvre; gebakken geitenkaas uit de oven met honing
11
Burrata Salade; romige burrata met salade en artisjok (V)
10
Escargots de Bourgogne
9
Carpaccio de boeuf; rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola,
pijnboompitten en parmezaan
11
Quiche Lorraine; hartig taartje met prei en spekjes
9
Aumonière de crevettes ; buideltje gevuld met scampi in pastisroomsaus
13.5


Les spécialités depuis le début de Bouchon

Steak tartare preparé; fijngesneden tartaar van rauw rundvlees,
geserveerd met een kwarteleitje
13
Terrine de foie gras de canard; huisgemaakte eendenleverpaté met
getoast brioche brood en vijgenchutney
14.5
Croquettes de crevettes; ambachtelijke garnalenkroketten met tartaarsaus
13.5


Les plats

Entrecôte sauce béarnaise; saignant gebakken met béarnaisesaus
21
Bavette grillée sauce morilles; bavette (rood gebakken) met morillessaus
19,5
Confit de canard; gekonfijte eendenbout met sinaasappel-portsaus
19
Tournedos sauce au choix ; saignant gebakken met béarnaise of
morillesaus 24,5
(alle bovenstaande gerechten worden geserveerd met warme groenten en verse
frites)
Asperges à la Bouchon ; geserveerd met oude kaas, truffelolie en PX
saus(V) 19,5
Bouillabaisse; romige vissoep met verschillende verse vis en diverse
groenten, geserveerd met croutons, rouille & gruyère
21.5
Pour les bons vivants:
Cote a l’os (pour deux) +-850 gr, van de gril met warme groenten, frites en
sjalotjus 57,5
Chateaubriand (pour deux); Saignant gebakken ossenhaas +-450gr, met
warme groenten, frites en 3 verschillende sausjes (morilles, bearnaise en
sjalotjus) 59,5


Les desserts

Dame blanche 6
Café ‘d’en face’; vanille ijs, espresso, Bastogne crumble en slagroom
6
Dessert du Jour; zie krijtbord 6.5
Crème brûlée au grand marnier ; met huisgemaakte madeleines
en een bolletje vanille ijs 7.5


Moelleux au chocolat ; met pistache crumble en witte chocolademousse
8.5
Cafe ou thé, digestive au choix
8.5
Plateau de fromages avec P.X. (Pedro Ximénez Sherry)
12.5

$show=/p/over-ons.html$type=one$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/aanbod.html$type=two$h=400$m=0$rm=1$sn=0$c=10$rm=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

$show=home

Naam

aanbod,7,faq,3,in de kijker,15,nieuws,23,nieuwsbrief,1,over ons,2,
ltr
item
Bouchon d'en Face | Maastricht: Menu à la carte
Menu à la carte
https://1.bp.blogspot.com/-BCJln7NR_g0/XMsL4OvURCI/AAAAAAAACM0/NrcFwU3JUpUcNSMAXmd6cM_HvBd7kO2sQCLcBGAs/s640/steak%2Btartaar.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-BCJln7NR_g0/XMsL4OvURCI/AAAAAAAACM0/NrcFwU3JUpUcNSMAXmd6cM_HvBd7kO2sQCLcBGAs/s72-c/steak%2Btartaar.PNG
Bouchon d'en Face | Maastricht
https://www.bouchondenface.nl/2019/01/menu-la-carte.html
https://www.bouchondenface.nl/
https://www.bouchondenface.nl/
https://www.bouchondenface.nl/2019/01/menu-la-carte.html
true
7052757620116815467
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy