Bouchon d’en Face ; à la carte
Les entrées
Salade chèvre; gebakken geitenkaas uit de oven met honing(V)12
Escargots de Bourgogne; zachtgegaarde slakken in knoflookboter 12
Filet de sardine; met ingelegde sjalot(+3.5) 15.5*
Steak tartare preparé; fijngesneden tartaar van rauw rundvlees,
geserveerd met kapperappel en 63 graden ei(+2.5)14.5*
Terrine de foie gras de canard; huisgemaakte eendenleverpaté met
getoast brioche broodje en vijgenchutney(+9) 21*
Croquettes de crevettes;
ambachtelijke garnalenkroketten met tartaarsaus(+2) 14*
Cuisses de Grenouilles; kikkerbillen geserveerd in
kruidenboter en peterselie (+2) 14*
Les plats
Bavette grillée sauce morilles; bavette met morillessaus 21.5
Confit de canard; eendenbout met sinaasappel-portsaus (+2.5)24*
Plat du jour; zie ons krijtbord voor het wisselend vis gerecht 21.5
Tournedos de boeuf; met morillessaus (+7.5) 29*
Côte à l'os; voor 2 personen geserveerd met morillessaus 75
(bovenstaande gerechten worden geserveerd met warme groenten en verse frites)
Bouillabaisse; romige vissoep met verschillende verse vis en diverse groenten, geserveerd met croutons, rouille & gruyère(+2.5) 24*
Gnocchi Legumes; à la Bouchon(V) 21.5
Les desserts
Dame blanche ; de Franseklassieker 8
Café ‘d’en face’; vanille ijs, espresso, Bastogne crumble en slagroom8
Dessert du Jour; ziekrijtbord 8
Crème brûlée au grand marnier ; vanille ijs, fruit, slagroom (+1.5)9.5*
Plateau de fromages(+7) 14.5*
Bovenstaande gerechten kunnen in een 3 of 4 gangen Menu Marché worden
opgenomen.
3 gangen is voor-, hoofd- en nagerecht. 4 gangen is met twee voor-, hoofd en nagerecht.
3 gangen 36 / 4 gangen 44,50
*voor gerechten met een sterretje wordt een supplement in rekening gebracht.