Les entrées
Salade chèvre | €11
gebakken geitenkaas uit de oven met honing (V)
*
Escargots de Bourgogne | €10
zachtgegaarde slakken in knoflookboter
*
Filet de sardine | €14.5*
met ingelegde sjalot en brioche brood(+4.5)
* * * * *
Les spécialités depuis le début de Bouchon
Steak tartare preparé | €14.5*
fijngesneden tartaar van rauw rundvlees,
geserveerd met een kwarteleitje (+3.5)
*
Terrine de foie gras de canard | €15*
huisgemaakte eendenleverpaté met
getoast brioche brood en vijgenchutney (+5)
*
Croquettes de crevettes | €13.5*
ambachtelijke garnalenkroketten met tartaarsaus (+2.5)
*
Cuisses de Grenouilles | €13.5*
geserveerd in kruidenboter en peterselie (+2.5)
* * * * *
Les plats
Bavette grillée sauce morilles | €20,5
bavette (rood gebakken) met morillessaus
*
Confit de canard | €20
gekonfijte eendenbout met sinaasappel-portsaus
*
Plat du jour | €21.5
zie ons krijtbord voor het wisselend vis gerecht
*
Tournedos de boeuf | €26,5*
saignant gebakken
geserveerd met morillesaus of rodewijnsaus (+5)
*
(bovenstaande gerechten worden geserveerd met warme groenten en verse frites)
Bouillabaisse | €21.5
romige vissoep met verschillende verse vis en diverse groenten,
geserveerd met croutons, rouille & gruyère
*
Gnocchi | €18,5
geserveerd met ratatouille (V)
* * * * *
Les desserts
Dame blanche | €6
*
Café ‘d’en face’ | €6
vanille ijs, espresso, Bastogne crumble en slagroom
*
Dessert du Jour | €6.5
zie krijtbord
*
Crème brûlée au grand marnier | €7.5
bolletje vanille ijs, fruit, slagroom
*
Plateau de fromages (+6.5) | €13.5*
* * * * *
Bovenstaande gerechten kunnen in een 3 of 4 gangen Menu Marché worden opgenomen.
3 gangen €33,50 / 4 gangen € 40
*voor gerechten met een sterretje wordt een supplement in rekening gebracht.