$show=/p/aanbod.html

$show=/p/aanbod.html

$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

$type=ticker$cls=4$c=9$show=home

$show=home

Menu à la carte

menu, kaart, a la carte, bouchon d'en face

Bouchon d’en Face ; à la carte


Les entrées


Salade chèvregebakken geitenkaas uit de oven met honing(V)12

Escargots de Bourgognezachtgegaarde slakken in knoflookboter         12

Filet de sardine; met ingelegde sjalot(+3.5)            15.5*

Steak tartare preparé; fijngesneden tartaar van rauw rundvlees, 

geserveerd met kapperappel en 63 graden ei(+2.5)14.5*

Terrine de foie gras de canard; huisgemaakte eendenleverpaté met 

getoast brioche broodje en vijgenchutney(+9)        21*

Croquettes de crevettes;

ambachtelijke garnalenkroketten met tartaarsaus(+2)    ​     14*

Cuisses de Grenouilleskikkerbillen geserveerd in 

kruidenboter en peterselie (+2)            14*

Les plats

Bavette grillée sauce morilles; bavette met morillessaus                21.5

Confit de canard; eendenbout met sinaasappel-portsaus (+2.5)24*

Plat du jour; zie ons krijtbord voor het wisselend vis gerecht          21.5

Tournedos de boeuf; met morillessaus (+7.5)                        29*

Côte à l'osvoor 2 personen geserveerd met morillessaus                 75

(bovenstaande gerechten worden geserveerd met warme groenten en verse frites)

Bouillabaisse; romige vissoep met verschillende verse vis en diverse groenten, geserveerd met croutons, rouille & gruyère(+2.5)    24*

Gnocchi Legumes; à la Bouchon(V)    21.5

 

 

Les desserts

Dame blanche ; de Franseklassieker                     8

Café ‘d’en face’; vanille ijsespresso, Bastogne crumble en slagroom8

Dessert du Jour; ziekrijtbord                  8

Crème brûlée au grand marnier ; vanille ijs, fruit, slagroom (+1.5)9.5*

Plateau de fromages(+7)                            14.5*


Bovenstaande gerechten kunnen in een 3 of 4 gangen Menu Marché worden

opgenomen.

3 gangen is voor-, hoofd- en nagerecht. 4 gangen is met twee voor-, hoofd en nagerecht.

3 gangen 36 / 4 gangen 44,50

*voor gerechten met een sterretje wordt een supplement in rekening gebracht.

$show=/p/over-ons.html$type=one$l=1$c=5$m=0$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/over-ons.html

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/faq.html

$show=/p/referenties.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/aanbod.html$type=two$h=400$m=0$rm=1$sn=0$c=10$rm=0$p=1

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

aanbod,6,faq,4,in de kijker,19,nieuws,32,nieuwsbrief,1,over ons,5,
ltr
item
Bouchon d'en Face | Maastricht: Menu à la carte
Menu à la carte
https://1.bp.blogspot.com/-BCJln7NR_g0/XMsL4OvURCI/AAAAAAAACM0/NrcFwU3JUpUcNSMAXmd6cM_HvBd7kO2sQCLcBGAs/s640/steak%2Btartaar.PNG
https://1.bp.blogspot.com/-BCJln7NR_g0/XMsL4OvURCI/AAAAAAAACM0/NrcFwU3JUpUcNSMAXmd6cM_HvBd7kO2sQCLcBGAs/s72-c/steak%2Btartaar.PNG
Bouchon d'en Face | Maastricht
https://www.bouchondenface.nl/2019/01/menu-la-carte.html
https://www.bouchondenface.nl/
https://www.bouchondenface.nl/
https://www.bouchondenface.nl/2019/01/menu-la-carte.html
true
7052757620116815467
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy