Menu Gourmand
Langoustine, betterave fermentée
Langoustine geserveerd met zwarte rijst, zoetzure ansjovis, gefermenteerde rode biet,
balsamico en een kroepoek van inktvisinkt
ou
Langue de bœuf, sauce aux câpres à l'estragon
Rundertong 12 uur sous-vide gegaard, geserveerd met een dragon-kappertjessaus,
spinazie en pompoenpitjes
* * * * *
*Cuisse de caille confite sauce aux morilles*
Gekonfijt kwartelboutje geserveerd met morillesjus, kataifi en een appel-
venkelsalade
* * * * *
Cabillaud, sauce de foie gras
Kabeljauw afgelakt met stroop en soja, geserveerd met paksoi, rode ui compote,
linzen en een saus van foie gras
ou
Steak de cerf, sauce au vin rouge
Hertenbiefstuk geserveerd met een rode wijnsaus, pompoen, kastanjepuree en
zilveruitjes met huisgemaakte mosterd
* * * * *
Crème de citron vert, une liqueur de pomelo maison, pistache
Crème van limoen gedrapeerd met een huisgemaakte likeur van pomelo, frambozen
sorbet, kletskop van framboos en een pistache crumble
ou
Plateau de fromages
(+3.50)
3 gangen €39 / 4 gangen €46,5
(met tussengerecht*)
Voor gezelschappen van 6 personen en meer is het enkel mogelijk te kiezen uit een van de menu’s OF Ã la carte. Dit om lange wachttijden voor iedereen te voorkomen. Bedankt voor uw begrip.