Menu Gourmand Printemps
Rouleau de saumon œuf
fumé à 63 degrés
Rouleau van zalm met zuring, gerookt 63 graden ei, zeebanaan,
forelkuit en een kruidenolie
Ou
Beignets de cervelle
de veau
Beignets van kalfshersenen, puree van bloedworst en ingelegde Granny Smith
***
Tussengerecht:
Poitrine de porc laquée hoisin
Buikspek afgelakt met hoisin daarbij beurre de tomate, salade van
boerenkool,
biet en kalamata olijf
***
Rouget sous vide sauce hollandaise
Rode
mul Hollandaise, poeder van cherry tomaat, geroosterde baby mais
en
bloemkoolcrème
Ou
Steak d'agneau grillé
saus vin rouge
Gegrilde Lamsbiefstuk met rode wijnsaus gekruid met rozemarijn, crème van
doperwt en basilicum, tuinboontjes en asperge
***
Banana split à la Bouchon
Ou
Plateau de fromages
(+4.50)
3 gangen 42 / 4
gangen 47.5
(met
tussengerecht)